Choose language

Læringsplattformen Glup

Norske kommuners plattform for digital læring!

Utviklet for og sammen med norske kommuner

Ett sted for læring, planlegging og oppfølging

I tett samarbeid med mer enn 300 norske kommuner, har vi utviklet en læringsplattform tilpasset behovene for norske kommuner og fylkeskommuner.
I denne plattformen har vi samlet kurs og opplæring, sammen med viktig funksjonalitet og god brukervennlighet. Dette gjør at du kan planlegge, tilrettelegge, gjennomføre, følge opp og dokumentere kompetanse.

I læringsplattformen Glup har vi:

100 000+ brukere

500+ kunder

8000+ leder og administratorer

330+ kommuner

Flere kursleverandører. Felles funksjonalitet.

Med Glup samler vi digitale kurs fra ulike leverandører i en og samme katalog, så alle kan enkelt finne kurset de trenger uten å lete mange forskjellige steder.

Kursene er laget av eksperter innenfor sitt felt og tema, utviklet for dine behov. Du kan alltid være trygg på at kursene er oppdaterte og av god kvalitet.

Les mer om de ulike partnerne under. Flere leverandører kommer snart!

laptop

Hvordan blir din hverdag som leder enklere?

Sømløs kompetanseheving

Ansatte og ledere kan melde seg på kurs, se hvilke kurs de er meldt på, hvilke de har bestått, og få en full oversikt over kursbevisene de har fått utstedt.

rosa

Sømløs kompetansestyring

Tildel kurs og læringsløp til din virksomhet og hent ut oversiktlige rapporter på kursprogresjon, beståtte kurs, og utstedte kursbevis.

Både på en enkelt medarbeider, hele avdelinger og hele virksomheten. Som leder, eller administrator har du også full mulighet til å styre struktur og oppsett av din virksomhet, inne i Glup akkurat sånn som du vil.

Glup gruppebilde (1)

Et dedikert team

Når dere inngår avtale med oss, får dere tilgang til et dedikert team som sørger for at dere får optimal glede og nytte av Glup. Vi er en gjeng dedikerte, hyggelige og rause ansatte med høy fagkompetanse. Mange av oss har over 20 år i bransjen og vi jobber alle med “hjerte utenpå drakta” for å sikre en god opplevelse med Glup.

smalere-gif

 

Dine behov – dine valg

Velg pakken som passer dine behov.

Glup Mini
Glup standard
Glup Pluss

Ønsker du å høre mer om læringsplattformen Glup?

Fyll ut skjemaet under for å ta kontakt med oss, så hører du fra oss så snart som mulig!