Choose language
Alle partnere 4

Glup

Bli partner

Med én innlogging, under ett brukergrensesnitt og med felles funksjonalitet samler Glup en rekke kvalitetssikrede kursleverandører. Alle kursene din virksomhet har kjøpt tilgang til er samlet i én katalog. Samtlige kursleverandører på Glup er underlagt jevnlig kvalitetssikring, og står inne for at deres kurs er laget av personer med relevant kompetanse innenfor faget det lages kurs for, at de er bygget på god pedagogikk, samt at kursene til enhver tid er oppdatert i forhold til lover og regler.

Vi er stolte over å ha mange av de største og mest velkjente leverandørene i lærplattformen Glup. Her kan du lese mer om dem, og gjerne kontakte dem direkte ved å klikke på lenkene under. Kursavtaler inngås mellom virksomhet og enkelte kursleverandører og blir deretter tilgjengeliggjort i Glup.

Verdi for kunden - verdi for partner

Glup gir tilgang til digitale kurs fra ulike leverandører i en og samme katalog. Ledere kan enkelt planlegge, gjennomføre, følge opp og dokumentere kompetanse på ett sted. Ansatte kan raskt ta de kursene de trenger uten å lete og uten å logge inn flere steder. Dette sparer tid og minsker frustrasjon for alle!

Høy eksponering

Som partner får dere eksponering til over 95 % av norske kommuner gjennom Glup.

Smilende kontordame

Tilgang 24/7

Med Glup får brukere tilgang 24/7 til informasjon og kunnskap i deres fagfelt på en plattform med all nødvendig funksjonalitet og god brukervennlighet.

Smilende kontordame

Partnerprogram

Som partner får du tilgang til våres partnerprogram, der vi blant annet deler vårt pedagogiske rammeverk som bygger på den best practice vi opparbeidet ved over 20 år i bransjen.

To mennesker jobber sammen på kontor

Full kontroll

Tilgang til egen portal med full kontroll over egne kurs, kunder og brukere.

To menn på kontor smiler ved kaffemaskin

I læringsplattformen Glup har vi:

100 000+ brukere

500+ kunder

8000+ ledere og administratorer

330+ kommuner

Bilde av Nora Korvenkontio, Gyldendal Akademisk
Kundene våre vektlegger kurs av høy faglig kvalitet og en ryddig oversikt over kurstilbudet. Slik kan de enkelt velge riktige kurs til sine ansatte. I Glup kan de sette kursene sammen i et læringsløp. Dette gir lederne i helsetjenestene god oversikt over kompetansen i organisasjonen.

Nora Korvenkontio

Produktleder, Gyldendal Akademisk

Jan Øyvind Sæter
Våre kunder ønsker å ha alle kurs på ett sted. Ved å tilby Visma Draftits kurs i Læringsplattformen Glup kan vi enkelt tilrettelegge for kommuner som ønsker våre kurs om GDPR og informasjonssikkerhet raskt og enkelt.

Jan Øyvind Sæter

Country Manager, Visma Draftit

 1. Vi erfarer at Glup er ein læringsportal som gjer det lettare å vere leiar. Vi må ha det lettvint når vi skal tilsette nye og gi dei den informasjonen og opplæringa dei treng.

  Heidi Strand

  Einingsleiar 1 Heimetenester, Ulstein kommune

 2. Flott å ha tilgang på så mange gode kurs på ein stad. Vi får raske og gode tilbakemeldingar når vi melder til support- eller direkte til nokon av dykk, det er veldig bra.

  Anita Myklebust Ulstein

  Konsulent, Helse og omsorg administrasjon, Ulstein kommune

 3. Våre kunder ønsker å ha alle kurs på ett sted. Ved å tilby Visma Draftits kurs i Læringsplattformen Glup kan vi enkelt tilrettelegge for kommuner som ønsker våre kurs om GDPR og informasjonssikkerhet raskt og enkelt.

  Jan Øyvind Sæter

  Country Manager, Visma Draftit

 4. Kundene våre verdsetter at de kan bygge kompetanse når og hvor det passer best. Ved å tilby våre ERP-kurs via Glup får kundene våre både fleksibilitet for innhold og funksjonalitet, slik at de kan skreddersy sin læringsopplevelse etter sine behov og foretrukne læringsmåter.

  Krišjānis Rērihs

  Team Manager & Service Owner Digital Adoption, Visma Enterprise

Krišjānis Rērihs
Kundene våre verdsetter at de kan bygge kompetanse når og hvor det passer best. Ved å tilby våre ERP-kurs via Glup får kundene våre både fleksibilitet for innhold og funksjonalitet, slik at de kan skreddersy sin læringsopplevelse etter sine behov og foretrukne læringsmåter.

Krišjānis Rērihs

Team Manager & Service Owner Digital Adoption, Visma Enterprise

Glup gruppebilde

Et dedikert team

Når dere inngår avtale med oss, får dere tilgang til et dedikert team som sørger for at dere får optimal glede og nytte av Glup. Vi er en gjeng dedikerte, hyggelige og rause ansatte med høy fagkompetanse. Mange av oss har over 20 år i bransjen og vi jobber alle med “hjerte utenpå drakta” for å sikre en god opplevelse med Glup.

1572611712070

Vil du bli partner?

Ta kontakt med Susanne

E-post: susanne.klausen@visma.com

Siste nytt fra SmartSkill-bloggen

shutterstock_1186792849

Skolens informasjonsplikt i ny opplæringslov

Opplæringslova er en rettighetslov. Derfor er det helt avgjørende at elever og foreldre er informert, og kjenner til hvilke rettigheter loven gir dem.

shutterstock_1464372881

Barnets beste i den nye opplæringslova

Barnets beste følger av FNs barnekonvensjon art. 3 og er nedfelt i Grunnlovens § 104 . I ny opplæringslov er barnets beste kommet inn som en egen bestemmelse om «det beste for eleven».

shutterstock_1669899661

Rollesammenblanding og gaver innenfor helse- og omsorgstjenesten

Det kan by på utfordringer når rollene som helsepersonell og privatperson glir over i hverandre, og når du blir tilbudt gaver i jobben. Dette ser vi litt nærmere på her.