
Hva betyr egentlig det som står i prioriteringsveilederen for kommunale helse- og omsorgstjenester
Helsedirektoratets nye prioriteringsveileder representerer et viktig styringsverktøy for kommunal sektor. Som...
Veilederen helse og omsorg
Med Veilederen blir det enklere å etterleve lovpålagt regelverk, øke kompetansen regelmessig og holde ansatte oppdaterte til enhver tid.
Få e-kurs og opplæringspakker for nyansatte, vikarer, tilsyn, tjenester og mye mer. Klart til bruk, alltid oppdatert – og dokumentasjon følger med.
Alt regelverk for helse og omsorg – samlet, oppdatert og enkelt forklart. Finn raskt lover, forskrifter og retningslinjer som gjelder for din virksomhet.
Få rask hjelp fra et av Norges ledende fagmiljøer på regelverk i helse og omsorg. Vi svarer på alt fra enkle spørsmål til komplekse saker – over 3500 ganger i året.
Lover og krav utvikler seg hele tiden. Vi sørger for at både ledere og ansatte alltid har oppdatert og relevant informasjon – enkelt og forståelig.
Få en oversikt over vanlige spørsmål innen helse og omsorg – med klare svar om tjenester, dokumentasjon, personvern og mer.
Praktiske verktøy for en enklere hverdag slik som årshjul, skjemaer, sjekklister, maler og prosedyrer – alt tilpasset helse- og omsorgstjenesten.
Bestill påfyll av kompetanse når du trenger det eller automatiser håndtering av brukere og tilganger.
Få grunnleggende kompetanse i saksbehandling som gir ansatte og ledere trygghet i jobben som saksbehandler.
Få påfyll av kompetanse fra våre erfarne jurister og rådgivere. Velg blant ferdige fagkurs eller sett sammen basert på dine behov.
Prøveperioden er helt uforpliktende og avsluttes automatisk etter 30 dager.
Med våre løsninger blir hverdagen din litt enklere og tryggere.
Kompliserte regler, enkelt forklart. Hold deg oppdatert på det nyeste innen lover og regelverk i helse og omsorg med et fagteam av jurister og eksperter som hjelper deg innen 24 timer.
Få kontroll og oversikt på den digitale læringen ved å samle alle dine kurs på ett sted. Kom i gang samme dag med et system tilpasset norske kommuner, hvor support og veiledning er inkludert.
Uten Veilederen ville vi ha måttet bruke mange flere kilder for å finne svar, noe som ville gjort prosessen mer usikker og tidkrevende, fordi vi ikke ville vært sikre på om vi hadde dekket alle relevante lover og avtaler.
Tove Skjong
Konsulent i Giske kommune
Det er i dag et økt press på ansatte i helse- og omsorgssektoren. Stadig nye krav fra myndighetene om kompetanse på gjeldende regelverk, samtidig som pårørende og tjenestemottakere i større grad er klar over sine rettigheter. Kommunen må derfor legge til rette for kunnskapsheving for å skape trygghet hos ansatte.
Veilederen bidrar til at alle til enhver tid er fullstendig oppdatert på regelverket. Gjennom skreddersydde verktøy kan man gi raske og gode svar, samtidig som man har fokus på kontinuerlig kompetanseheving, når det passer den enkelte kommune og ansatt.
Kompetanseheving når det passer deg, der det passer deg. Dokumentert opplæring av ansatte i aktuelle og viktige temaer.
Våre jurister og fageksperter er tilgjengelig for deg når du trenger det.
I oppslagsverket finner du alt lov- og regelverk innenfor din sektor, samlet og forklart på en enkel og oversiktlig måte. Oppslagsverket er alltid oppdatert og lett tilgjengelig.
Det kommer stadig nye regler som du er pålagt å følge. Veilederen holder ansatte i din kommune oppdatert.
En tematisk oversikt over de mest vanlige spørsmålene i din sektor.
Her er noen hjelpemidler vi kan by på for helse og omsorgssektoren.
Her finner du en god og systematisk oversikt over rammebetingelser og planprosesser. Guiden er til god hjelp for å få til en vellykket turnusplanlegging.
Ha kontroll på formalitetene og det som må eller bør være på plass før vikaren starter arbeidet.
Brannforebygging er også en del av forsvarlighetsvurdering. Sørg for en systematisk gjennomgang av risikoområder.
Her finner du en god og systematisk oversikt over rammebetingelser og planprosesser. Guiden er til god hjelp for å få til en vellykket turnusplanlegging.
Hva må være på plass før tilkallingsvikaren starter? Det er visse formaliteter som enten må eller bør være på plass før vikaren starter arbeidet. Kreves det arbeidsavtale? Må tilkallingsvikaren fremlegge politiattest? Er det andre ting du som leder må huske på?
I hjemmetjenesten er brannforebygging også en del av forsvarlighetsvurdering, og det er viktig å avdekke risikoområder og iverksette tiltak hos hver enkelt bruker. Det kan man gjøre ved å ha sjekkliste med seg på førstegangsbesøket. Dette sørger for en systematisk gjennomgang av risikoområder.
We help you establish your brand, look like a pro, and rise the ranks of search engines using our easy-to-use website builder.
Det kommer stadig nye krav fra myndighetene om kompetanse på gjeldende regelverk i et format som kan være både komplisert og utfordrende for folk flest å forstå.
Pårørende og tjenestemottakere er i større grad klar over sine rettigheter. Det skaper enda større behov for at kommunene tilrettelegger for kunnskapsheving for å skape trygghet hos ansatte.
Med stort lederspenn og mange ansatte er det utfordrende å ha kontroll på kursprogresjon for alle ansatte til enhver tid.
Do an almighty painting with us. It all happens automatically. We want to use a lot pressure while using no pressure at all.
We want to use a lot pressure while using no pressure at all.Do an almighty painting with us. It all happens automatically.
Helsedirektoratets nye prioriteringsveileder representerer et viktig styringsverktøy for kommunal sektor. Som...
Krisen er ikke på vei – den er her.
Forskrift om ledelse og kvalitetsforbedring i helse- og omsorgstjenesten er kommunal ledelses viktigste juridiske...
Hold deg oppdatert med nyheter fra helse og omsorg rett til din innboks.
Vårt team av erfarne eksperter er klare til å assistere deg med hva det måtte være. Vi er her for å hjelpe.